Izjava o zaštiti privatnosti

Tvrtka Fiprom d.o.o. poštuje vašu privatnost i temelji svoju internetsku stranicu na tehnologijama koje pružaju bolje i sigurnije mrežno iskustvo. Ova Izjava o zaštiti privatnosti odnosi se na prikupljanje i obradu vaših osobnih podataka na internetskim stranicama www.soria-natural.hr (u nastavku: internetska stranica). Korištenjem ove internetske stranice suglasni ste s načinom prikupljanja i obrade podataka opisanim u ovoj Izjavi.

Prikupljanje i obrada osobnih podataka

Fiprom d.o.o. obavezuje se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla.

Kupujući na našem webshopu, bilo kao registrirani kupac ili kao gost, dužni ste ostaviti osobne podatke, koje ćemo koristiti kako bismo vam isporučili narudžbu. Fiprom d.o.o. obvezuje se čuvati privatnost i tajnost vaših osobnih podataka, a tu obvezu imaju djelatnici tvrtke, koji će podatke koristiti za obradu, partneri tvrtke i vanjski izvršitelji obrade, uz obvezne tehničke i organizacijske mjere povjerljivosti i zaštite podataka.

Fiprom d.o.o. prikupljat će samo nužne i osnovne podatke o svojim kupcima i korisnicima, a kupci i korisnici imaju mogućnost izbora pri uporabi njihovih osobnih podataka, odnosno mogućnost odluke o uklanjanju s lista koje se koriste za marketinšku kampanju.

Osobni podaci kupaca i korisnika čuvaju se na sigurnom poslužitelju i dostupni su samo djelatnicima Fiprom d.o.o., koji ih koriste isključivo za pružanje usluge našim kupcima. Fiprom d.o.o. jamči da osobni podaci njegovih kupaca i korisnika neće biti dani na uvid i uporabu trećim osobama bez izričitog odobrenja korisnika, s time da se od ove odluke izuzimaju ovlaštene institucije, organi i vlasti Republike Hrvatske.

Registracijom korisnik potvrđuje točnost svojih podataka koje je naveo u obrascu za registraciju i registracijom na našim internetskim stranicama potvrđuje da u cijelosti prihvaća uvjete korištenja webshopa.

Prava ispitanika

Ovime vas tvrtka Fiprom d.o.o. ujedno informira da imate pravo na pristup svim danim osobnim podacima, kao i na njihov ispravak, pravo naknadno odustati od prethodno danih suglasnosti, djelomično ili u cijelosti, kao i pravo usprotiviti se obradi osobnih podataka u svrhe pružanja informacija o proizvodima ili uslugama, kako kod tvrtke Fiprom d.o.o. kao voditelja obrade osobnih podataka, tako i kod izvršitelja obrade. Pravo na brisanje osobnih podataka biti će omogućeno u skladu sa važećom zakonskom regulativom. Ispitanik ima pravo podnošenja prigovora nadzornom tijelu (Agenciji za zaštitu osobnih podataka).

Sigurnost vaših osobnih podataka

Internetska stranica www.soria-natural.hr štiti vaše osobne podatke od neovlaštenog pristupa, upotrebe ili odavanja. Podaci na računalnim poslužiteljima pohranjuju se u kontroliranom, sigurnom okruženju, zaštićenom od neovlaštenog pristupa, upotrebe ili odavanja.

Uvjeti i izmjene

Uvjeti ove Izjave o zaštiti privatnosti uređuju upotrebu svih podataka prikupljenih za vrijeme primjenjivanja Izjave. Tvrtka Fiprom d.o.o. zadržava pravo izmjene ove Izjave u bilo kojem trenutku kako bi prenijela nove važne informacije te kako biste bili informirani o načinima na koje tvrtka Fiprom d.o.o. na svojim internetskim stranicama štiti vaše podatke, te stoga preporučujemo da povremeno provjerite ažuriranja na ovoj stranici.

Kontakt za zaštitu osobnih podataka

Zahtjevi, pritužbe ili upiti koji se odnose na obradu i zaštitu osobnih podatka mogu se uputiti na e-mail adresu Službenika za zaštitu osobnih podataka: info@soria-natural.hr.

Sukladno važećim zakonskim propisima kojima je regulirana zaštita osobnih podataka svaki zahtjev/upit bit će riješen što je prije moguće, a najkasnije u roku od 30 dana od zaprimanja.

Prilikom kontakta i postavljanja navedenih zahtjeva uložit ćemo razumne napore da potvrdimo vaš identitet i spriječimo neautoriziranu obradu osobnih podataka.