Članci

WowZen – za sretan vau i veseli mijau!

 

Nakon 40 godina brige o zdravlju ljudi, Soria Natural ide i korak dalje, uključivši u asortiman WowZen liniju veterinarskih proizvoda za mačke i pse na bazi ljekovitog bilja.

WowZen nova je linija prirodnih dodataka prehrani za kućne ljubimce. WowZen proizvodi su 100% prirodni, dobiveni iz biljaka, biljnih ekstrakata i eteričnih ulja za jačanje zdravlja kućnih ljubimaca.

Soria Natural tim znanstvenika, farmaceuta i veterinara razvio je specifične proizvode za kućne ljubimce. Fitoterapija, ako je pravilno formulirana i primijenjena, pruža prirodna rješenja za većinu patologija kod mačaka i pasa, prilagođavajući se njihovim potrebama, veličini, težini i dobi.

 

WowZen linija uključuje 13 proizvoda za potporu rješavanju najčešćih patologija u veterinarskim klinikama:

  • respiratorne tegobe u mačaka i pasa – RespiWow uključuje dva proizvoda koji kombiniraju timijan i propolis s grindelijom za mačke, tj. anisom i eukaliptusom za pse. Smiruju kašalj i povećavaju prohodnost nosa.

 

  • poremećaji zglobova u mačaka i pasa – ArtiWow za mačke sadrži koprivu, vražju kandžu i indijski tamjanovac, a ArtiWow za male, srednje i velike pse kurkumu, vražju kandžu i indijski tamjanovac. Ove kombinacije poboljšavaju zdravlje i pokretljivost zglobova.

 

  • želučane tegobe u mačaka i pasa – GastroWow, sa sladićem i kamilicom, pomaže u zaštiti i oporavku želučane sluznice kod mačaka i pasa.

 

  • crijevne tegobe u mačaka i pasa – IntesWow sadrži purpurnu vrbicu, pivski kvasac i probiotike te olakšava probavne tegobe povezane s proljevom.

 

  • suhoća oka kod pasa – OcuWow, s čileanskom vinskom bobicom, MaquibrightTM-om, selenom i cinkom, pridonosi zdravlju očiju pomažući u proizvodnji suza.

 

  • parazitne infekcije kod pasa – LeishWow sa slatkim pelinom osmišljen je za jačanje imunosne obrane pasa protiv parazita.