Nar je prekrasno voće i bogat izvor vitamina C i vitamina B kompleksa. Sadrži puno polifenola, najjačih antioksidansa. Sok od nara ima još veću antioksidativnu učinkovitost u usporedbi s crnim vinom.
No, do sitnih hrskavih zrnaca nije tako lako doći. Pitate se kako na jednostavan način otvoriti i očistiti sjemenke od nara, a da ne zaprljate kuhinju?
1. Izrežite dno i krunu.
2. Nar narežite na komadiće.
3. Otvorite nar i stavite komadiće u posudu s vodom na 5 minuta.
Nakon pet minuta lako ćete odvojiti zrnca od bijelih dijelova. Ljuske i bijeli dijelovi plutaju po vodi i lako se uklanjaju.
Nar je vrlo ukusan u pire krumpiru, kao dodatak salatama i slasticama.
Obećavajuća inovacija u području imunologije je kombinacija nara, crne bazge i laktoferina iz kolostruma. Ako se ne osjećate dobro, preporučujemo tri bočice MINUSGRIPA dnevno. Izvrsna kombinacija sadrži i cink neophodan za funkcioniranje imunološkog sustava te crnu bazgu koja potiče njegov rad. Zašto se dodaje laktoferin iz kolostruma? Upravo iz tog prvog mlijeka bebe dobivaju imunološke čimbenike koji im pomažu razviti imunološku otpornost.
MINUSGRIP ne sadrži umjetna bojila, konzervanse niti druge aditive.
Zbog ugodnog slatkastog okusa vole ga odrasli, stariji i djeca.