Članci, Detoksikacija

Kako smanjiti nadutost u trbuhu?

Imate nakon obroka osjećaj nadutosti i težine?

Da li Vam se nekad čini da se poluprobavljena hrana ne pomiče naprijed?

Neke kombinacije hrane su teško probavljive. Ako imate teškoće nakon obroka koji sadrži masti (ako se radi i samo o siru na pizzi), popijte prije obroka kapi artičoke.

Artičoka sadrži tvari koje pobuđuju rad žuči koja je odgovorna za pretvorbu masti. Artičoka također pripomaže i kod održavanje tjelesne težine te kod smanjenja nadutosti trbuha nakon obroka.

Nakon obroka preporučujemo uzeti ekstrakt Sladića (slatkog korijena) koji ima protuupalno, antivirusno, antimikrobno i hepatoprotektivno djelovanje. Klinička istraživanja pokazala su antiulkusno i mineralokortikoidno djelovanje. Sladić (Glycyrrhiza glabra) je bogat škrobom, glukozom i saharozom (šećeri), terpetinskim saponozidima (glicirizin), flavonoidima i kumarinima, te se tradicionalno koristio kod čira na želucu i dvanaestiku.

Soria Natural biljni ekstrakti su potpuno prirodni i ne sadrže alkohol, gluten, šećer, umjetne konzervanse i boje.