Imate nakon obroka osjećaj nadutosti i težine?
Da li Vam se nekad čini da se poluprobavljena hrana ne pomiče naprijed?
Neke kombinacije hrane su teško probavljive. Ako imate teškoće nakon obroka koji sadrži masti, popijte prije obroka kapi artičoke.
Artičoka sadrži tvari koje pobuđuju rad žuči koja je odgovorna za pretvorbu masti. Artičoka također pripomaže i kod održavanje tjelesne težine te kod smanjenja nadutosti trbuha nakon obroka.
Nakon obroka preporučujemo uzeti ekstrakt Sladića (slatkog korijena) koji ima protuupalno, antivirusno, antimikrobno i hepatoprotektivno djelovanje. Klinička istraživanja pokazala su antiulkusno i mineralokortikoidno djelovanje. Sladić (Glycyrrhiza glabra) je bogat škrobom, glukozom i saharozom (šećeri), terpetinskim saponozidima (glicirizin), flavonoidima i kumarinima, te se tradicionalno koristio kod čira na želucu i dvanaestiku.
Soria Natural biljni ekstrakti su potpuno prirodni i ne sadrže alkohol, gluten, šećer, umjetne konzervanse i boje.