odmorko3

ODMORKO!

79,00 Kn

Odmorko!  – Dječji sirup za umirenje i miran san, potpuno prirodan bez dodanog šećera i odličnog okusa. Odmorko je pažljivo formuliran dodatak prehrani koji doprinosi umirujućem i mirnom snu kod djece. a njegovu formulu čini 5 pažljivo izbalansiranih biljaka koje se tradicionalno koriste kod djece i imaju reputaciju nježnih i umirujućih biljaka.

INDIKACIJE:

  • nesanica
  • poremećaji raspoloženja
  • nemir, tjeskoba i uznemirenost
  • probavne smetnje i nelagode izazvane nemirom

Sastav u 10 ml: 

infuz kamilice (1.37 g), infuz hmelja (1.37 g), infuz gorke naranče (1.37 g), infuz limunovca (1.37 g), koncentrat crnog ribiza, vitramin C, tekući ekstrakt lipe (0.19 g)

Doza aktivnih sastojaka u dnevnoj dozi 10 ml:

Liof. ekstr. lipe 19 mg
Vitamin C 30 mg
Inf. kamilice 137 mg
Inf. hmelja 137 mg
Inf. gorke naranče 137 mg
Inf. limunovca 137 mg
  • ne sadrži boje, konzervanse ni alkohol
  • ne sadrži dodani šećer
  • veganski proizvod

79,00 Kn

SKU: 14407 Kategorije: ,
Upute za upotrebu

Djeca između 0 i 1 godine: posavjetovati se s liječnikom oko doziranja

Djeca između 1 i 2 godine: 2,5 ml jedan do dva puta na dan

Djeca starosti 3 godine: 5 ml jedan do dva puta na dan

Djeca između 4 i 12 godina: 10 ml jedan do dva puta na dan.

Dobro protresti prije uporabe. Uzimati prije spavanja. Priložena je mjerna žličica.

Mjere opreza: Proizvod treba čuvati van dohvata male djece. Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Ne preporučuje se trudnicama i dojiljama. Hmelj ne smiju uzimati osobe koje pate od depresije.

Neto količina: 150 ml. Proizvod može sadržavati talog, što ne utječe na njegovu kakvoću. Obzirom da je proizvod standardiziran na aktivne tvari, moguća su odstupanja u boji, okusu, mirisu i gustoći sadržaja.

Napomena: čuvati na suhom i hladnom mjestu. Jednom otvoren proizvod čuvati u hladnjaku. Najbolje upotrijebiti do datuma označenog na ambalaži. Može sadržavati tragove sulfita i derivate.

Dodatak prehrani. Preporučene dnevne količine ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak uravnoteženoj i raznovrsnoj prehrani.

Dodatak prehrani

AmbalažaTamna 150ml bočica s unaprijeđenim čepom i priloženom mjernom žličicom, označenom jedinicama za jednostavnije uzimanje.
SHARE-aj na