Crni ribiz

ekstrakt listova biljke Crni ribiz (Ribes nigrum L.)

Soria Natural Crni ribiz je prirodni ekstrakt od listova crnog ribiza u bezalkoholnoj otopini – mješavini biljnoga glicerina i pročišćene vode. Budući da ne sadrži alkohol primjeren je i za djecu, jetrene bolesnike i ostale. Ne sadrži bojila, konzervanse niti druge dodatke.

INDIKACIJE:

  • doprinosi jačanju imunog odgovora pri alergijama
  • doprinosi jačanju imunog odgovora pri reumatoidnom artritisu i osteoartritisu

 

CRNI RIBIZ

 1 ml/0.03 fl.oz.

EDS (3 ml/0.1 fl.oz.)
Flavonoidi (rutin, hesperdin, klorogenična kiselina, kvercetin) 2.6 mg 7.8 mg

Crni ribiz (Ribes nigrum L.) list se koristi u tradicionalnoj fitoterapiji za brojne tegobe. Zbog sadržaja tanina i prekursora tanina koristio se za simptomatsko liječenje proljeva, poput lista maline i kupine, no danas je ta upotreba relativno rijetka. Pripravci lista prije svega su poznati za liječenje upalnih bolesti: reumatoidnog artritisa i alergijskih tegoba (alergijski rinitis), artrioskleroze, grčeva, glavobolje, kašlja i to najtežih oblika kao što su hripavac i grčeviti kašalj, vodene bolesti i teškoće s mokrenjem te u odstranjivanju mokraćne kiseline iz krvi. Protuupalno djelovanje lista crnog ribiza razlog je široke upotrebe kod svih tegoba gdje dolazi do pretjerane i nekontrolirane aktivacije imunološkog sustava.

DOZIRANJE:
Odrasli: učinkovita dnevna doza 1 ml (25 kapi) tri puta na dan razrijeđeno u vodi ili soku
Djeca do 5 – 12 godina: pola doze za odrasle

Dodatak prehrani. Nije zamjena za uravnoteženu i raznovrsnu prehranu. Ne upotrebljavajte u slučaju alergije na biljku. Prije upotrebe detaljno pročitajte uputu.

Dodatne informacije o proizvodu:

  • Proizvod: Crni ribiz, peroralne kapi
  • Sastav: Flavonoidi (rutin, hesperidin, klorogenična kiselina, quercetin) … 2,6 mg/mL; 7,8 mg/3 mL (A.D.E.)
  • Proizvođač: SoriaNatural, Španjolska
  • Količina: 50 ml
  • Ambalaža: bočica s priloženom kapaljkom za jednostavno uzimanje bez dugotrajnog brojanja kapi i nepotrebnog razlijevanja tekućine
  • Rok trajanja: 3 godine

ZAŠTO ODABRATI SORIA NATURAL?

Kapi SoriaNatural zbog posebne su pripreme od šest do 25 puta učinkovitije od sličnih proizvoda jer ovakvim načinom proizvodnje dosežemo najvišu razinu flavonoida, antocijana i esencijalnih ulja. Također, apsorpcija je takvih kapi 90-postotna, što znači da tijelo može iskoristiti gotovo sva dobra svojstva aktivnih sastojaka u ljekovitom bilju.

 

Kupi u najbližoj ljekarni OVDJE ili ONLINE

 

 

Komentari i recenzije proizvoda

Crni ribiz
★★★★★
5
Kapima crnog ribiza sam poboljšala krvnu sliku. Sada imam više energije i nije mi potrebno više od normalnih 8 sati sna.”
- Ksenija
Crni ribiz
★★★★★
5
Odlična stvar! Pijem već neko vrijeme i osjećam da djeluje!”
- Marko

Opišite svoje iskustvo
Vaše Ime
Vaš E-mail
Rating
Napišite recenziju
Ukupna ocjena: ★★★★★5 na temelju 2 recenzije