Vražja kandža

ekstrakt korijena Vražja kandža

(Harpagophytum procumbens Dec)

 

Standardizirani i prirodni ekstrakt iz korijena organski uzgojenih biljaka u mješavina biljnog glicerina i pročišćene vode. Bez alkohola, boja, konzervansa i aditiva. Biljka je iz ekološke proizvodnje u kojoj nisu korištena anorganska gnojiva, herbicidi ili pesticidi.

     VRAŽJA KANDŽA

 Standardizirano na 1 ml/0.03 fl.oz. EDS (3 ml/0.1 fl.oz.)
Harpagozid 3 mg 9 mg

Korijen sadrži jednostavne šećere, fitosterole, triterpene, flavonoide, fenolne kiseline (verbaskozid), iridoide (harpagozid i prokumbid).

Kako je za njeno širenje u Europu zaslužan je njemački liječnik Otto Heinrich Volk, koji se uvjerio u iznimnu ljekovitost vražje kandže dok je živio u Namibiji tijekom Drugog svjetskog rata, najviše se i koristi u Njemačkoj koja ju je službeno odobrila za liječenje artritisa, bolova u križima, koljenu, te kao sastojak brojnih antireumatskih pripravaka. Njeno je djelovanje pojačano u kombinaciji sa sveprisutnim glukozaminom i kondroitin sulfatom.

 

INDIKACIJE:
  • reumatoidni artritis
  • bol u donjem dijelu leđa (križobolja)
  • osteoartritis/artoza

 

DOZIRANJE:

Odrasli: 1ml 3x dnevno (odvojeno od obroka jer lagano potiče rad žuči)

 

NAPOMENE I UPOZORENJA: Smije se koristiti sa NSAID i NSAR  lijekovima te kortikosteroidima. Po učinku se može smanjiti doza NSAID-ova i NSAR-ova.

Vražja kandža je, zbog prisutnosti gorkih tvari, kontraindicirana kod ulkusa i žučnih kamenaca. Dokumentirano je da je biljka inhibitor citokroma CYPP450. Potreban je oprez u korištenju vražje kandže i korištenja varfarina istovremeno zbog mogućih interakcija.Vražja kandža može smanjiti djelovanje H2-blokatora i inhibitora protonske pumpe.
Zbog nedostatka podataka o sigurnosti upotrebe u trudnoći i laktaciji i zbog tvrdnje da ima oksitocinsko djelovanje preporučuje se izbjegavanje upotrebe u tim stanjima.

Dodatne informacije o proizvodu:

  • Proizvod: Vražja kandža, peroralne kapi
  • Proizvođač: SoriaNatural, Španjolska
  • Količina: 50 ml
  • Ambalaža: bočica s priloženom kapaljkom za pojednostavljeno uzimanje bez dugotrajnog brojenja kapi i nepotrebnog razlijevanja tekućine
  • Rok trajanja: 3 godine

Dodatak prehrani. Nije zamjena za uravnoteženu i raznovrsnu prehranu. Ne upotrebljavajte u slučaju alergije na biljku. Prije upotrebe detaljno pročitajte uputu.

 

ZAŠTO ODABRATI SORIA NATURAL?

Kapi Soria Natural zbog posebne su pripreme od šest do 25 puta učinkovitije od sličnih proizvoda. Također, apsorpcija je takvih kapi 90-postotna, što znači da tijelo može iskoristiti gotovo sva dobra svojstva aktivnih sastojaka u ljekovitom bilju.

 

Kupi u najbližoj ljekarni OVDJE ili ONLINE

 

Komentari i recenzije proizvoda


Opišite svoje iskustvo
Vaše Ime
Vaš E-mail
Rating
Napišite recenziju
Ukupna ocjena: ☆☆☆☆☆0 na temelju 0 recenzije