Melisa

ekstrakt biljke Melisa (Melissa officinalis L) u alkoholu

Soria Natural Melisa (Melissa officinalis L) je prirodna tinktura od listova biološki proizvedene melise. Biljka je iz čiste proizvodnje prilikom koje nisu upotrebljavana nikakva anorganska gnojiva, herbicidi ili pesticidi. Ne sadrži bojila, konzervanse niti druge dodatke.

INDIKACIJE:

  • doprinosi pravilnoj probavi u stanjima otežane probave i nadutosti
  • doprinosi stanjima nesanice uslijed tjeskobe
  • doprinosi kod stanja tjeskobe
  • doprinosi kod stanja depresije

Melisa

 standardizirano na

1 ml/0.03 fl.oz.

EDS (3 ml/0.1 fl.oz.)
Esencijalna ulja 0.04 mg 0.12 mg

Sastojci u 3 ml: glicerin, voda, liofilizirani ekstrakt iz lista Meslise (Melissa officinalis L) (1680 mg), alfa ciklodekstrini (100 mg), gama ciklodekstrini (50 mg).

Listovi Matičnjaka/Melise sadrži esencijalno ulje, flavonoide (heterozide luteolina i kvercetola), fenolne kiseline: kavenu i ružmarinsku, terpenske kiseline i poliuronske sluzi.

Ime Melissa potječe od grčke riječi »pčela« jer pčele na toj biljci vrlo rado prikupljaju med. Melisa je stara ljekovita biljka jer su je u medicini upotrebljavali već prije dvije tisuće godina stari Grci i Rimljani. Arapski liječnici koji su prvi otkrili njezinu ljekovitost melisu su vrlo hvalili i dodavali je u napitak života koji su pripremali.  Ljekovitost koju su melisi pripisivali već stari iscjelitelji potvrdila je znanstvena medicina.

 

DOZIRANJE:
Odrasli: učinkovita dnevna doza 1 ml (25 kapi) tri puta na dan razrijeđeno u vodi ili soku

Nije preporučljivo za djecu jer sadrži alkohol.

Nije zamjena za uravnoteženu i raznovrsnu prehranu. Ne upotrebljavajte u slučaju alergije na biljku. Prije upotrebe pažljivo pročitajte upute.


Dodatne informacije o proizvodu:

  • Proizvod: Melisa, peroralne kapi
  • Proizvođač: SoriaNatural, Španjolska
  • Količina: 50 ml
  • Ambalaža: bočica s priloženom kapaljkom za jednostavnije uzimanje bez dugotrajnog brojenja kapi i nepotrebnog razlijevanja tekućine
  • Rok trajanja: 3 godine

Kapi Soria Natural zbog posebne su pripreme od šest do 25 puta učinkovitije od sličnih proizvoda. Također, apsorpcija je takvih kapi 90-postotna, što znači da tijelo može iskoristiti gotovo sva dobra svojstva aktivnih sastojaka u ljekovitom bilju.

 

Kupi u najbližoj ljekarni OVDJE ili ONLINE

Komentari i recenzije proizvoda


Opišite svoje iskustvo
Vaše Ime
Vaš E-mail
Rating
Napišite recenziju
Ukupna ocjena: ☆☆☆☆☆0 na temelju 0 recenzije