Ginko

ekstrakt listova biljke Ginko (Ginko Biloba L.)

Soria Natural Ginko je standardizirani prirodni ekstrakt od listova biljke u biljnom glicerinu u obliku peroralnih kapi s priloženom kapaljkom. Ne sadrži bojila, konzervanse niti druge dodatke.

INDIKACIJE:

  • doprinosi normalnim mentalnim performansama (pri stanju slabog pamćenja)
  • doprinosi normalnoj cirkulaciji kod stanja slabe periferne cirkulacije (hladni ekstremiteti ili trnci (ruke/noge))
  • doprinosi pri stanju Alzheimerove bolesti
  • doprinosi pri stanju cerebrovaskularne insuficijencije

Ginko

 

Sastav:
GINKO – Ginkgo Biloba (listovi) 14%
Biljni glicerin i pročišćena voda (1:1) 86%

 standardizirano na

 1ml/0.03 fl.oz.

EDS (3 ml/0.1 fl.oz.)
Flavonoidi (klorogenična i kavena kiselina, viteksin, hiperozid, myricetin)

2 mg

6 mg

 

Ginko je jedna od najstarijih ljekovitih biljaka tradicionalne kineske medicine, a koristi se već više od 5000 godina. U tradicionalnoj kineskoj medicini koriste se različiti pripravci od listova a upotrebljavaju se za poboljšanje cirkulacije krvi, liječenje bolesti krvnih žila. Kada je i službena medicina potvrdila preventivno i ljekovito djelovanje ginka, ginko je postao jedna od najviše upotrebljavanih biljaka u farmaceutskoj industriji zapada. Iako se pripravci od ginka na tržištu nalaze u obliku čaja, tableta, kapsula i tinktura, smatra se da je najdjelotvorniji ekstrakt od listova ginka. Tinkturu, a ni ekstrakt nije moguće napraviti u kućnoj radinosti jer tvari koje se nalaze u biljnim sokovima listova ginka ekstrahiraju se svaka na drugačiji način. Postupak dobivanja tinkture od listova ginka je vrlo dugotrajan postupak, a obuhvaća više od 20 različitih načina odvajanja ljekovitih tvari. Zbog toga službena medicina rijetko koristi čaj od ginka jer smatra da sadrži malo ljekovitih tvari.

 

DOZIRANJE:

Odrasli: 1 ml (približno 25 kapi) tri puta dnevno razrIjeđenih u vodi.


UPOZORENJA:

Molimo Vas napraviti pauzu nakon dugotrajnog uzimanja (1 godine) od barem 30 dana.

Ne koristiti prije i nakon operacijskog zahvata.

Ginko se NE SMIJE koristiti kod pacijenata koji piju acetilsalicilnu kiselinu (Andol, Aspirin…), trazadon, tiazidne diuretike i antikoagulanse. Ukoliko niste sigurni koje lijekove uzimate, molimo Vas da porazgovarate s Vašim liječnikom ili farmaceutom.

Dodatne informacije o proizvodu:

  • Proizvod: Ginko, peroralne kapi
  • Proizvođač: Soria Natural, Španjolska
  • Količina: 50 ml
  • Pakiranje: bočica s priloženom kapaljkom za jednostavno uzimanje bez dugotrajnog brojenja kapi i nepotrebnog razlijevanja tekućine
  • Rok trajanja: tri godine

Certifikati: U društvu SORIA NATURAL radimo u skladu s međunarodnih normama GMP, ISO-9001 i ISO-14001, što jamči da su naši proizvodi proizvedeni prema najvišim standardima kvalitete i zaštite okoliša te s certifikatima o biološkom uzgoju sirovina.

Biljni ekstrakti čuvaju se u 50-mililitarskim tamnim bočicama s unaprijeđenim čepom i priloženom kapaljkom, označenom jedinicama za jednostavnije uzimanje, što sprječava razlijevanje tekućine pa dugotrajno brojanje kapi više nije potrebno.

Kvaliteta i sigurnost konačnog proizvoda osiguravaju se temeljitim nadzorom nad kvalitetom od sadnje bilja do konačnog proizvoda. Svi proizvodi prolaze nadzor stroge kontrole kvalitete, kao što su: čisti usjev, mikrobiološke analize, analize pesticida i ostataka plaguicida, analize ostataka teških metala, analiza radioaktivnosti i studije nepromjenjivosti aktivnih kvari, koje se provode pri 25 stupnjeva C i 65 % relativne vlažnosti te u ekstremnim uvjetima – 40 stupnjeva C i 80% vlažnosti. Navedenim analizama društvo SORIA NATURAL osigurava vrhunsku kvalitetu i učinkovitost svojih proizvoda za razdoblje od tri godine.

 

ZAŠTO ODABRATI SORIA NATURAL?

Kapi Soria Natural zbog posebne su pripreme od šest do 25 puta učinkovitije od sličnih proizvoda. Također, apsorpcija je takvih kapi 90-postotna, što znači da tijelo može iskoristiti gotovo sva dobra svojstva aktivnih sastojaka u ljekovitom bilju.

 

Kupi u najbližoj ljekarni OVDJE ili ONLINE

 

 

Komentari i recenzije proizvoda

Ginko
★★★★★
5
- Ivan
Ginko
★★★★★
5
Odličan proizvod. Konačno ginko u prirodnom obliku. Do sada sam nalazio na tržištu samo tablete i kapsule. Mislim da je ovo puno prirodniji način. Sve pohvale.”
- Milan

Opišite svoje iskustvo
Vaše Ime
Vaš E-mail
Rating
Napišite recenziju
Ukupna ocjena: ★★★★★5 na temelju 2 recenzije