Cyrasil

CYRASIL detox paket

14 bočica od 10ml

 

Koncentrirani sok crne rotkve (Raphanus sativus L. var. nigra), artičoke (Cynara scolymus L), sikavice (Silybum marianum (L) Gaertner) i sojinog lecitina bogatim fosfatidikolinom.

 

CyrasilSastojci u bočici:

Sojin lecitin obogaćen fosfatidilkolinom.
Koncentrirani sok od crne rotkve (Raphanus sativus L. var Nigra.), ekstrakt lista artičoke (Cynara scolymus L) i ekstrakt ploda sikavice (Silybum marianum Gaertner), rafinirani šećer od šećerne trske, limunska kiselina i prirodni okus limuna u biljnom glicerinu.
Vrijednosti aktivnih sastojaka u jednoj bočici: fosfatidilkolin: 48 mg.

Energetske i nutritivne vrijednosti
u 100 ml/3.4 fl.oz. 1 bočica (10 ml/0.3 fl.oz.)
Energija

Masti

Zasićene masne kiseline

Ugljikohidrati:

–   polioli

–   šećer

Vlakna

Proteini

Natrij

723.89 kJ…170.46 kcal

0.32 g

0.29 g

60.47 g

2.10 g

49.34 g

0.3 g

1 g

0.37 g

72.38 kJ…17.04 kcal

0.03 g

0.02 g

6.04 g

0.21 g

4.93 g

0.03 g

0.10 g

0.03 g

Certificirana prisutnost aktivnih spojeva u bočici

fosfatidilkolin 48 mg

 

Upute za upotrebu:

Popijte jednu bočicu dnevno, izravno ili razrijeđenog u čaši vode.

 

Artičoka (Cynara scolymus) ima specifičan sastav. U listovima se nalaze seskviterpenske gorke tvari (4 %); suha droga sadrži razne derivate cimetne kiseline (1,4 %), a najvažniji je cinarin – gorka tvar. U drogi se nalaze i flavonoidi. Ona je rijetka biljka za koju ESCOP (European Scinetific Cooperative on Phytotherapy) kao indikaciju navodi hiperkolesterolemiju.

Više o:  Artičoka list kapima

Sikavica Silybum marianum (L.) se kao ljekovito sredstvo koristi više od 2000 godina, a najčešće za bolesti jetre. Biljka pripada porodici Asteraceae. To je jednogodišnja ili dvogodišnja, bodljikava, zeljasta biljka. U Hrvatskoj se može vidjeti u primorskim krajevima. Kao lijek se koristi zreli i osušeni plod. Sadrži djelatne tvari silimarin, silibin, silikristin te ostale flavonoide, sterole i proteine.
Učinke silimarina možemo podijeliti na biokemijske i farmakološke.

Od biokemijskih učinaka silimarina najznačajnije je njegovo antioksidativno djelovanje. Naime, slobodni radikali u organizmu djeluju hepatotoksično.
Farmakološki učinci silimarina su: zaštitno djelovanje na jetru  te koleretičko djelovanje (smanjuje žučni kolesterol). Kliničkim ispitivanjima dokazano je da ekstrakt sikavice usporava proces propadanja jetrenog tkiva i djeluje obnavljajuće.

Više o Sikavici

Sok crne rotkve (Raphanus sativus L. var. nigra) u tradicionalnoj medicini predstavlja nezaobilazan lijek koji pomaže u liječenju žučnih, jetrenih, dišnih i krvnih oboljenja i izbacivanje žučnih kamenaca, ali i za obnavljanje jetrenih stanica, cijelog probavnog sustava kao što su bolesti želuca, nadutost, crijevne bolesti, zatvor i paraziti, zatim u liječenju kašlja, dišnih putova, reume, reumatskih bolova, artritisa, kroničnog gihta,kostobolje, išijasa i bubrežne bolesti. Sastoji se uglavnom od glukozinata i/ili derivata (Izotiocinati, Nitrili nastali tijekom enzimske hidrolize), esencijalna ulja, polifenoli, flavonoidi (od kojih je najvažniji kaempferol), fenolne kiseline, enzimi, enzimski inhibitori, mikroelementi, vitamini B i C, fitoncid, raphanin.

 

Preporučujemo kod:

  • detoksikacije
  • adjuvantne terapije kod trovanja
  • usporene probave, osjećaja napuhnutosti
  • čestih glavobolja uzrokovanih oštećenjem jetre
  • jetrenih oštećenja i opterećenja
  • problema sa alkoholom
  • problema sa kožom (akne, upalni procesi..)
  • Hiperkolesterijemije i povišenih triglicerida
  • zatvora
  • debljine i celulita

UPOZORENJA: Ne preporučuje se osobama sa žučnim kamencima, trudnicama i dojiljama. (Pravilnik o tvarima koje se mogu dodavati hrani i koristiti u proizvodnji hrane te tvarima čije je korištenje u hrani zabranjeno ili ograničeno. NN 160/2013 )

 

Neto količina: 140 ml

 

Kupi u najbližoj ljekarni OVDJE ili ONLINE

Komentari i recenzije proizvoda

Cyrasil
★★★★★
5
Izrazito masna jetra i bolovi ispod desnih rebara. Cyrasil i bolovi su nestali. UZ potvrdio da je puno bolje. Hvala”
- Damir
Cyrasil
★★★★★
5
Odličan proizvod! Nadutost je nestala, probava mi je redovita i osjećam se odlično! Preporučam svima. Pogotovo onima koji jedu nezdravu hranu i kojima metabolizam nije brz!”
- Kristina

Opišite svoje iskustvo
Vaše Ime
Vaš E-mail
Rating
Napišite recenziju
Ukupna ocjena: ★★★★★5 na temelju 2 recenzije